Nuffnang Ads

Tuesday, 2 October 2012

JoM CUCI Mata hehe =)

Assalamualaikum u olls hehehe~
Lama dah tak mengepos pe2 kat sini kan hihihi.. saya pon xtau nk citer sal pe lagi dah..
Ok la.. tak nak bagi korang2 semua bosan membaca ajer..
yukk~ cuci2 mata dengan makanan hehe
korang mesti suke makan kan....
Orang selalu ckap... hidup untuk makan.. makan untuk hidup kan kihkihkih
Xpe la.. korang tengok2 jer la.. hasil daripada tangan ku ini ye,, jika berminat... bgtau la.. bru sya share resepi 2 nanti hahaha

 chOcolate cake mOist..ntuk ayah tersayang~ x sabar tunggu kek sejuk kan.. habis hancus deco uhuk uhuk... yg penting my dad suke hihi

apam polkadot yg menjadi kegilaan dulu kala ahaha~ aku pon wat tau... kihkih

 apam polkadot lagi (nie orang order tau.. siapa punye lupa dh ahaha)

 aneka tart

 apam polkadot jugak lagi

 choc strwbery homemade

 cheezy wedges nyum2

brownies choc cheese

 roti sosej oat

 nie rupe brownies choc (yang x dipotong lagi) nie nak kasi eN. tunang sya :)

 brownies choc cheese juga.. versi hijau hehehe

 choc cheese cake~ rupa dalam nyer hehe

 kek batik =)

 pizza~ nyum2
 roti sosej 

 muffin de filling chocolate tau (filling pon wat sendri)

 tart telur

 cheese tart~ (blueberry, strwbery, kiwi) ..orang order jugak..=)

 apam berdot2 hehehe

 donut gebus... pestaim wat tau hehehe.. sonok2 jadikkk~

 tiramisu kek~ soo nyummy~

 nie la rupe chOc cheese cake tadi 2... nampak cam x cedap..skli makan.. nak lagi tau heheehe ;)

apam dot2 again hehhee

 nie namanyer simpul kasiH~ sangat sedap... orang order jugak hehehe

 chOc kek

 Lasagna..pestaim buat jugak~ wahaha cedap2

 chOc cheese cake.. (yg nie de lapis blueberi... ntuk birthday adik n cousin... 1st pose lagi 2)

 chOc cheese cake... abaikan yg comot2 tepi 2.. nak cepat nak berbuka pose~ ;)

choc cheese cake.. kawan order hihihi

Dapat x korang cuci2 mata dalam nie hahhaa... nie jer yang ade.. nanti de yg lain.. saya masukkan yang lain pulok kihkihkih..... 
Nanti saya kasi u olls cuci mata lgi tau hahaha
Sekian entry kali nie :)) smile2

2 comments:

  1. Salam kenal,

    Sedapnya makanan kat atas tu.Tengok cheezy wedges terus teringat aritu nak order tepung cheezy tu sbb anak suka makan cheezy wedges. yg wedges tu boleh beli jer kat tesco ada jual.

    Follow u ya. Jemput singgah blog saya and LIKE fanpage untuk menang contest. Saya mencari 2 pemenang dari follower fanpage saya.

    http://mama-iloveu.blogspot.com/

    TQ

    ReplyDelete
  2. W`slm...
    slam kenalan juga.. hehehe~
    pda sya chezzy wedges nie de sstgh nyer sdap..de yng x ok~ sy dh bli kt mcm2 org hehe.. wedges 2 buat sndri jer... belek2 resepi online...

    insylh.. sy akan intai2 pge sis juga.. tq :)

    ReplyDelete