Nuffnang Ads

Sunday, 1 May 2011

kenaLi kU

hai....S
SaLam kenalan aLL
Belum pe2 dah de citer kan hehehe....nama saya syiekin hihi..
sape2 yg dh kenal diriku nie..meh kenali lebih rapat lagi..kenali jer...jangan duduk rapat2 yee...hehehe
mungkin pada yang x mengenali tu akan cakap aku nie sombong..huh!!   biasa dah..~~ tapi itu pada yang masih x mengenali lagi ok....cer tanya pada yang dah mengenali....hehehe mungkin akan ketawa besar ngan kerenah aku nie...suka sangat wat lawak, suka la happening2 nie..sampai penin pon xpe, janji b`gelak ketawa, tapi jangan lebih2 ok!!!
Aku jenis yang simple dalam segala hal..tpi mesti la nampak nice n semua biar smpurna gitu kan...x ska yang serabut2 nie, aduyai penin di buatnyer nanti... Ok la...biar sikit2 duLu...nnti kiter kenal, kenalan lagi yee hehehe..adiOs~~

ralat

waaa....terasa ralat sngt ari nie....
yela...1st nyer x dapat nak ikut family pergi kenduri, balik kampung n hang out di Ipoh..wlaupun dengar cm x jauh..tapi yela..bukan selalu dapat kuar skali..lagi2 de lak si abg aku 2 (adik) hehe...suka kata dia abg coz dia lgi besar dari aku kot hehe...
bukannyer sengaja xnak ikut tapi aku nk plak kena pergi umah kawan aku tu..merangkap bff aku tu cik mas..yang bakal menjadi puan mas x berapa hari jer lagi hehe....yela...x dapat nk jadi pengapit kawan aku tu last minute bab kene kerja...sory tau..bising cik abg aku yang sorang tu..macam2 alasan yg direka supaya aku jadi pngapit kawan aku tu hehe...sory dear..x dapat nk ikut idea2 jaat 2 hihihi...
lagi la 1 ralatnyer sebab aku x bapa sihat ari nie..uWaa..sakit tangan....hOpe cepat2 la sembuh..kLau x..takutnyer... kalau x dOc gtau nk wat smthing huhu~~
lastly kene la pergi umah kawan aku tu...tapi amik masa gak la hehe...lambat...