Nuffnang Ads

Saturday, 9 July 2011

U 'n' ME

sy nak viEW cnI jer haha~~ sweeT wiTh U ^__^

kEmbaLi

AssaLamUaLaikum..
haiiiii...rindUnyer nak uPDate bLog  nie hehe..yeLA baru2 naK menJEbakkan diri daLAm bLog2 nie kan...
pe2 pun x kisah la..asalkan dapat menjengUk sekaLi sekaLA pn dah cUkUp kan...orang kata melepaskan Gian giTu~~ hehe
kInI kembaLI LaGi..tapi de keJAp2 je kOt..aDuyaIIii...keNapa la Line BB aku dh seMakin terUk.. paDaHAl biL makIn Lama,maKin tinggI.. Haishhh..nK gUna nyer pasaL..bayO ajer la kan..tpi sedih jer Line cam 2.
pE la nk jadI sOk..naK p jEJALan..tapi keadaaN lak cM x bEsT aJer..Lgi la x syiOookk nak jejaLAn huhu~~ anYway pE2 pN pikiR la nTuk neGara..waLaupN pe yaNg diLAkuKAn b`seBAb tapI kepEntInGan neGAra Harus di Utama Kan...banYak nYawa daLam neGAra nie...NegaRA Lain hUru haRa maLAysIA tOLong..taPi..malAYSia jdi caM 2 nanti..x Ker raKYAT sENDiri gaK yAnG susaH..pe2 pN fiKir2 la pe yanG naK dilakukan..masing2 daH besar..leH pikiOr sEndiri yE!!!
yEA2~~!!!!!  sOk naK jejaLAn..hOpE nOtHing haPPen la..wanT haPPy2 ONLy hehehe... maTa pN rsa cM dH pedIh2 dh niE..naK melenakan diri..sOk nak kEne keje dULu baru Leh jejaLan hikhik ^_^''
jUmpa Lagi daLam ceritera YAng baru Ok..niTe 2 uOLLls