Nuffnang Ads

Sunday, 1 May 2011

ralat

waaa....terasa ralat sngt ari nie....
yela...1st nyer x dapat nak ikut family pergi kenduri, balik kampung n hang out di Ipoh..wlaupun dengar cm x jauh..tapi yela..bukan selalu dapat kuar skali..lagi2 de lak si abg aku 2 (adik) hehe...suka kata dia abg coz dia lgi besar dari aku kot hehe...
bukannyer sengaja xnak ikut tapi aku nk plak kena pergi umah kawan aku tu..merangkap bff aku tu cik mas..yang bakal menjadi puan mas x berapa hari jer lagi hehe....yela...x dapat nk jadi pengapit kawan aku tu last minute bab kene kerja...sory tau..bising cik abg aku yang sorang tu..macam2 alasan yg direka supaya aku jadi pngapit kawan aku tu hehe...sory dear..x dapat nk ikut idea2 jaat 2 hihihi...
lagi la 1 ralatnyer sebab aku x bapa sihat ari nie..uWaa..sakit tangan....hOpe cepat2 la sembuh..kLau x..takutnyer... kalau x dOc gtau nk wat smthing huhu~~
lastly kene la pergi umah kawan aku tu...tapi amik masa gak la hehe...lambat...

No comments:

Post a Comment